Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи на колегите със 164 и снимки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1

Аз лично бих взел една така и да не се занимавам повече.Фабрично рециклирани са в завода на ТРВ в Италия.Преди 2 месеца звънях,но нямаха налични.Казаха,че ще докарат,а и да не докарат винаги можело да се поръча.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1

Аз лично бих взел една така и да не се занимавам повече.Фабрично рециклирани са в завода на ТРВ в Италия.Преди 2 месеца звънях,но нямаха налични.Казаха,че ще докарат,а и да не докарат винаги можело да се поръча.
      Бе да ти кажа тези ги знам, даже имаше още едни дето вкарват (но 100-тина леви по-скъпи). Много добро предложение е. Ама се ми се струваше, че може да се мине по-тънкана. Но всъщност - прав си - то не си струва след 6 месеца пак да я правя.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Абе събота и неделя идват, ще се събираме ли?
        Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
        Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
        Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
        Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
          Абе събота и неделя идват, ще се събираме ли?
          Ми аз в неделя ако е хубаво времето ще водя най-красивата на лодки, така че....
          А в събота най-добрия ми приятел е рожденник - пак терсене.
          Но ако решите да се събирате - речете нещо, па ко моя ше дода.

Comment

• Аз съм на работа.
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
              Аз съм на работа.
              Ми честито на печелившите

Айде тогава да видим кво мое да сглобим за следващата седмица...
              Ма да сберем поне 7-8 кораба.
              И нейде по-наблизо деба, че неща да давам на пенделите кинти за скапани минетки.

Comment

• Вие се събирайте и без мен. Аз ще дойда на следващата среща и така.
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Е как така без шефа на раздела
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Я да си признае кой е колегата с когото си говорихме преди малко на светофара на КАТ - Варна с лачената Супер-ка ?
                    Май ще трябва да си организираме и ние поне една среща на 164 във Варна за да се познаваме .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Я да си признае кой е колегата с когото си говорихме преди малко на светофара на КАТ - Варна с лачената Супер-ка ?
                      Май ще трябва да си организираме и ние поне една среща на 164 във Варна за да се познаваме .
                      Направете я по време на рок феста в Каварна, та да дойде и някой от нас - примерно аз мисля да ходя до там.

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Направете я по време на рок феста в Каварна, та да дойде и някой от нас - примерно аз мисля да ходя до там.
                        Oх аз още не мога взема решение кой ден да отида - на DREAM THEATER или на SCORPIONS а и от догодина 2010 казват ,че ще го извратят на "Калиакра Харлей - Дейвидсън рок фест" което не ме кефи кой знае колко .
                        А ти като ходиш до там може и до Варна да слезеш за едно кафе примерно

Comment

• 164

kolegi imam edin problem s moqta 164 sutrin kto palq ne mi darji oboroti ne6ty dov4era mi trepere6e cqlata kato q zapalq am dneska mi ogasna daje mojete li da mi pomognete?
                          2.0 T.S. 97г.

Comment

• Фърлих и боб на тая ама в други няколко теми.
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                              Фърлих и боб на тая ама в други няколко теми.
                              мерси колега!!! ти познаваш ли ги че аз не им разбирам боб кафета ... хварлям ам неизлиза ништу
                              Last edited by remixa; d.m.y г., 20:49.
                              2.0 T.S. 97г.

Comment

• 164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X